”Ammattitaitoisen” isännöitsijän ja hallituksen hankejohtamistaidot

Jos tällaiseen toimintaan kulminoituu 72 vuotiaan (entisen) konsultin johtamis-, viestintä- ja projektinhallintataidot, niin voinemme todeta, etteivät konsultit tosiasiassa osaa mitään, filosofian maisterit vielä vähemmän.

— Remonttireiska

Ainoa asia, jonka olemme saaneet kuulla remontin osalta, on sen alkamispäivämäärä ja sekin noin 3 viikkoa ennen alkua. Tämän tiedon sekä käytettävän urakoitsijan lisäksi emme ole saaneet mitään muuta tietoa.

Emme tiedä, että mitä remontissa tehdään ja miten, kuinka se vaikuttaa elämiseen ja mitä velvollisuuksia osakkaalla on remontin suhteen. Mistään materiaaleista ei ole ollut minkäänlaista puhetta pl. perustasolaskelmassa esitetty hintataso. Minkäänlaista erittelyä siitä, että mitä ja koska pitää hankkia ja ennen kaikkea kenen, ei ole.

Jos tällaiseen toimintaan kulminoituu 72 vuotiaan (entisen) konsultin johtamis-, viestintä- ja projektinhallintataidot, niin voinemme todeta, etteivät konsultit tosiasiassa osaa mitään, filosofian maisterit vielä vähemmän. Ko. isännöitsijän kovasti kehuma filosofian maisterin tutkinto lienee todistuksineen tarkoitettu vain esittelyä varten.

Mitä tulee hallitukseen ja etenkin sen puheenjohtajaan, niin hänellehän olisi pitänyt hänen omien sanojen mukaan esittää, että mitä hankkeessa pitää tehdä: kuka, mitä, miten, milloin ja kenen kanssa. Hän tai muu hallitus ei sitä tee ellei erikseen pyydetä.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *