Kiinteistähuollon lapsellisin ja ennen kaikkea tyhmin temppu

kiinteistöhuollon tahallinen laiminlyönti

En ollut uskoa silmiäni, kun näin tämän. Aina siitä puhutaan ja se on jopa kliseinen filmatisointi joissain fiktiivisissä ohjelmissa ja elokuvissa. Kun kiusaa on pakko tehdä ja se ennen kaikkea voidaan tehdä, niin sehän tehdään – vaikka sitten turvallisuuden kustannuksella.

Varsin typerä keino sekä osakkaille vaarallinen

”Kolataan lumet, mutta jätetään kuitenkin ’tiedät kyllä kenen’ portin eteen läjä”. Voin vain kuvitella, kun isännöitsijä aka kiinteistähuolto on keksinyt tämän verrattoman idean. Hallituksen puheenjohtaja on varmaan lapioon nojatessa tukenut ajatusta täysillä, ”joo, tehdään niin”.

Tekohetkellä tuo oli vielä pehmeää lunta ja loskaa, mutta seuraavana aamuna iso jäinen alusta – ja on sitä edelleenkin. Tosiasiassa tämä hetken mielijohteesta tehty ”pikku jekku” on pysynyt hengissä jo viikon päivät. Tuohon hieman vesisadetta niskaan, niin ”luistokin” saadaan viimeisteltyä.

Näytin kuvaa naapureille – se vakuutti heidät

Edes hallituksen ja isännöitsijän suhteen varsin suopea naapurimme ei nähnyt kuvassa mitään epäselvää ja totesi vain, että ”aika lapsellista”. Totesin perään, että luulisi tuon ikäisten eli keskimäärin 70 vuotiaiden omaavan edes alkeelliset käytötavat ja edes jossian määrin arvostavan suhtautumisen osakkaisiin ts. palkanmaksajiin, mutta ei näköjään.

Jos joku liukastuisi

Mitä tapahtuisikaan, kun joku liukastuisi tuohon? No sehän on päivänselvää, että osakastahan siinä syytettäisiin, kun se on tämän portin edessä.

Seuraavalla kerralla liputan alueen ja laitan kyltin, että ”Varokaa jäistä KIINTEISTÖNOMISTAJAN käytävää”.

 

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *